ΙΟΝΙΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. - ΛΕΥΚΑΔΑ | ΙΣΤΟΡΙΚΟ
79
page-template-default,page,page-id-79,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

Η ΙΟΝΙΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1990, με έδρα τη Λευκάδα μετά από συγχώνευση των προσωπικών εταιριών των βασικών μετόχων της που δραστηριοποιούνται στον κλάδο από το 1980.

Κύριο αντικείμενο της ιδρυθείσας εταιρίας στα πρώτα της βήματα ήταν η μελέτη ιδιωτικών έργων και η κατασκευή δημόσιων έργων.

Στη συνέχεια επεκτάθηκαν οι δραστηριότητες της, αποκτώντας μια μονάδα σκυροδέματος και προχωρώντας στην κατασκευή ιδιωτικών έργων αλλά και την αγορά οικοπεδικών εκτάσεων με την κατασκευή και πώληση διαμερισμάτων και κατοικιών.

Σήμερα αποτελεί μια άρτια οργανωμένη τεχνική εταιρία με ιδιόκτητα γραφεία 250 τμ. στο κέντρο της Λευκάδας που δραστηριοποιείται σε όλους τους παραπάνω κλάδους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η ΙΟΝΙΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε χαρακτηρίζεται ως μια από τις πλέον δραστήριες Τεχνικές Εταιρίες της Δυτικής Ελλάδας, με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας τη μελέτη και εκτέλεση Δημόσιων και ιδιωτικών έργων, αλλά και την κατασκευή και πώληση διαμερισμάτων και κατοικιών έχοντας επιδείξει ως σήμερα μια ιδιαίτερα αναπτυξιακή πορεία.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Οι δραστηριότητες της ΙΟΝΙΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. καλύπτουν όλο σχεδόν το φάσμα των τεχνικών έργων, αρχίζοντας από την μελέτη και φθάνοντας μέχρι την κατασκευή τους. Επίσης διαθέτει ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής και εμπορίας σκυροδέματος καθώς και τομέα κατασκευής και πώλησης διαμερισμάτων και κατοικιών.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η ΙΟΝΙΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1990 με έδρα τη Λευκάδα μετά από συγχώνευση των προσωπικών εταιριών των βασικών μετόχων της ΤΕΣΜΗ Ο.Ε. (Φωτεινός – Λιβιτσάνος – Γράψας) και «Π. Ζαβιτσάνος – Στ. Μανωλίτσης» που δραστηριοποιούνται στον κλάδο από το 1980.

Click to listen highlighted text!